ponedjeljak, 16.08.2010.

Nije bas neocekivano :(

Danas sam se razocaralatuzan... Istinski. U jednoj osobi za koju bi do nedavno ruku u vatru dala da ce me podupiraticry.
Zapravo, to nije bas bilo tako nedavnonono, kad sad malo bolje razmislim. Ukratko, smeta joj sto sam ja jos uvijek pomalo dijetefino. Konkretno, smeta joj sto citam knjige/mangezubo ( i gledam animezujo), ne izlazim van bas cestono, a i kad izadem, uglavnom se druzim sa mladima od sebeyes. Mislim, sta je u tome loseeek?
Ja ne smatramnono da je losije biti sa nekim nazovi klincima nego sa hrpetinom likovalud ( i likusabang) koji samo razmisljaju kak i gdje se se ic napitdead. Ja ne vidim svrhu tog opijanjano. Sta oni svi ne mogu podnjet jedni druge trijezne glavedead, toliko se ne mogu durat da se moraju sto prije napitnamcor? Ja osobno smatram da su ljudi koji se ne mogu zabavljat bez alkohola uzasno jadnibeljbeljbelj.
Zatim, knjigekiss. Pa sta je lose u knjigamarofl? Mislim, nije da se forsam sad s nekim lektirama nabrijanimheadbang. Ne, nego citam obicne knjigeyes. Romanesmokin. Svao ima nesto drugo sto voli na sto trosi vrijemeyes. Neki treniraju neki sportmouthwash. Neki trose svo svoje vrijeme na decka/cururolleyes. Neki citaju knjigethumbup. Ja stvarno ne vidimnono nista djetinjasto u tome. Po tome ispada da su svi pisci zapravo djetinjastidead zato sto oni zapravo pisu te knjige koje ja volim citatzubo.
Kad vec spominjem knjigesretan, moram spomenut jednu trilogiju koju uzasno postujemyes i smatram da bi ju svi trebali procitati i odati joj proznajethumbup. Vjerujte mi, nece vas razocaratinono. Trilogija se inace zove Bartimejeva trilogijacerek, a 1. dio se zove Amulet is Samarkandathumbup. Autor ove trilogije je Jonathan Stroudmouthwash.

Image and video hosting by TinyPic

Ne zelim sad zalazit u neke posebne opisenono, samo cu reci da su je kritocari poistovjetili sa Harry Potteromeek, a moje osobno misljenje je da je ova knjiga daleko od togayes. Istina, radi se o carobnjacimayes, ali i o politicizubo. Knjiga opiuje stanje u Velikoj Britaniji (koja se proteze vecim dijelom Europeeek) kojom vlada klasa carobnjakabelj, koji svoju moc ustvari crpe od posebne vrste duhovathumbup. Ova se prica bavi jednim konkretnim mladim carobnjakomyes, Nathanielomkiss, koji, iskusivsi ponizenjezaliven i u slijepom bijesupuknucu priziva jednog vrlo starog i iskusnog džina, Bartimejakisskiss, i salje ga da pronade i ukrade Amulet iz Samarkandanaughty, koji je otudena vrlo vrijedna drzavna imovinaeek, ali Nathaniel pribavlja dokazeyes da ja za njegov nestanak odgovoran upravo carobnjak koji ga je poniziodead, stanoviti Simon Lovelancenamcor. Ako slucajno zelite procitati nesto vise o ovoj knjiziyes, stavit cu vam ovdije linknut.
Znam, knjiga zvuci pomalo djecjeyes, ali u nastavcima se prepoznaje njezin politicki karaktercool.
Eto, ovime ustvari potvrdujem svoju ljubavi prema knjigamayes i navodim da se ne namjeravam promjenitinono na nacin kako ta stanovita osobamad misli da bi trebalarolleyes. Mozda jesam freakyes, ali taj freak namjeravam i ostati.partysmokinzubobeljcool


00:26 | Komentari (1) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.